Menu
Menu
Cosul tau
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.
F-Secure Antivirus 1 PC, 1 An

F-Secure Antivirus 1 PC, 1 An

F-Secure Antivirus 1 PC, 1 An
117.81lei
Ex Tax: 117.81lei
Timp Valabilitate
1 an
Livrare in format digital
Asistenta la cumparare

F-Secure Antivirus 1 PC, 1 An

Protectie avansata pentru PC-uri cu sistem de operare Windows 10, 8.1 sau 7, asigurata cu un consum minim de resurse.
F-Secure Anti-virus va protejeaza in timp real computerul impotriva virusilor, a spyware-ilor, a atasamentelor infectate din e-mail-uri precum si a celorlalte forme de malware.

F-Secure Anti-virus va protejeaza in timp real computerul impotriva amenintarilor de tip virus, spyware, ransomware (crypto), a atasamentelor infectate din e-mail-uri si altor forme de malware.

Actualizarile de securitate automate garanteaza o protectie rapida impotriva tuturor amenintarilor noi, in timp ce protectia impotriva vulnerabilitatilor oferita de modulul Deep Guard (analiza comportamentala) va ofera un nivel superior de securitate.

F-Secure Anti-Virus foloseste tehnologia cloud pentru a va proteja impotriva amenintarilor online existente si pentru a raspunde eficient la amenintarile care apar in fiecare zi.

Este usor de instalat si de utilizat si cu un impact minim asupra resurselor sistemului, solutia F-Secure Anti-Virus va asigura un nivel optim de protectie online.

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad           Good