Menu
Menu
Cosul tau
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.

Despre noi

Cine suntem noi?

C&A Connect S.R.L. este o companie fondată în anul 2007, avand ca obiect principal de activitate oferirea de servicii de telecomunicații, si lucrează cu parteneri cheie de pe piața mondială. De la înființarea sa, C&A Connect S.R.L. si-a construit un istoric bogat. Cu un buget redus de pornire, puțin câte puțin, am ajuns in 2019 la o creștere uriașă, avand de atunci o cifră de afaceri de peste doua milioane de Euro și un profit semnificativ.

C&A Connect S.R.L. este o companie care respectă principiile etice în relația cu angajații sai, partenerii de afaceri și nu în ultimul rând cu instituțiile publice, relațiile de afaceri cu furnizorii fiind construite pe bază de respect reciproc, corectitudine și încredere, promovând astfel un comportament competitiv pe termen lung dar si cu beneficii sociale.

Puteti vedea mai multe detalii relevate despre compania C&A Connect S.R.L. pe pagina noastra de internet aici

Compania noastra detine si platforma de vanzare de licente de jocuri online.

Cum ne identificam ca fiind printre cei mai buni? Începem prin a menționa următoarele puncte cheie:

  • Un prim aspect inseamna inregistrarea unei cresteri economice semnificative atat in cifra de afaceri, cat si in profit, ceea ce ne aduce in fruntea companiilor din Romania, oferindu-ne avantaje majore fata de concurenti si impunand pe piata imaginea de marca a companiei.
  • Prestigiul companiei a crescut, de asemenea, datorită unei comunicări permanent imbunatatite oferite de departamentul de asistenta a clienților, aceasta fiind oferita la standarde maxime de calitate ale specialiștilor din serviciile de personal.
  • Suntem distribuitori oficiali în Europa în domeniul livrarilor digitale a jocurilor pentru computere: Nexon, NCsoft, Trion, PCC, Ankama, Perfect World și altele.
  • Avem servere proprii care oferă o piață independentă, asigurând o siguranță maximă pentru un serviciu adecvat și prețuri în ceea ce privește calitatea și prețul.
  • Angajații noștri și produsele noastre reprezintă cele mai valoroase bunuri ale Companiei care, împreună, exercită o forță extraordinară care poate avea un impact semnificativ asupra celorlalți.