Menu
Menu
Cosul tau
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.

Politica de confidentialitate

 

Site-ul antiv.ro permite navigarea utilizatorilor fara a solicita acestora sa transmita datele lor personale. Cu toate acestea, navigarea in mod anonim va limita experienta de utilizare a site-ului ca si platforma de vanzare online. In acest sens, functionalitatea principala impune colectarea de date cu caracter personal de la utilizatori, cum ar fi numele, prenumele, adresa, telefonul si adresa de email.

Colectarea datelor personale se face in conformitate cu prevederile Regulamentului UE privind protecția generală a datelor GDPR intrat in vigoare din 25 mai 2018 impreuna cu legislatia nationala armonizata in aceasta privinta.

Date pe care le colectam, durata pastrarii datelor, drept de acces, drept de interventie, stergerea datelor.

- Nume si prenume, adresa, numar de telefon: Solicitam completarea numelui si prenumelui utilizatorului la crearea contului pentru a putea emite factura in momentul vanzarii si a se putea realiza plata electronica a produselor comandate. Numele, prenumele si adresa se vor pastra in evidentele contabile pe o perioada de cel putin 10 ani conform cu legislatia contabila in vigoare. Aceste date furnizate este obligatoriu sa fie corecte si complete. Utilizatorii au posibilitatea de a isi modifica aceste date in interiorul contului.

- Adresa de email. Aceasta este necesara pentru validarea contului, pentru resetarea parolei, precum si pentru a permite realizarea obligatiei contractuale a furnizorului de a livra in mod digital produsele (licentele) comandate de catre clienti.

Utilizatorului ii este permisa stergerea datelor sale personale, la optiunea acestuia, inclusiv prin sau odata cu stergerea contului sau de client. Daca este in curs livrarea unei comenzi, aceasta actiune poate fi facuta numai dupa concluzionarea acesteia intrucat livarea produselor digitale necesita existenta unei adrese valide de email.

ANTIV.RO se obligă să nu facă publice datele personale, in special datele de identificare si/sau adresa de e-mail a utilizatorilor și să nu le dezvăluie unor terțe părți, dacă acestea nu se află între partenerii agreați în mod expres, cum ar fi compania care este procesator de plati online, sau în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea sau procedurile judiciare in vigoare.